MSP, the good, the bad and the awesome

Vorbesc aici de echipa de msp din care fac parte si alaturi de care am lucrat la proiectul de practică. Avem doua patru aplicatii in curs de publicare: Lotus Dance Administrator si GasDrive (still working on the name though), Crate Tap și Chakra Explorer.

La prezentarea de la Microsoft am avut probleme tehnice (again). Aplicația mea nu mergea rulată pe nici un dispozitiv datorită unor probleme din visual studio (ținea de versiunea de nuget manager și de mobile services sdk).

Cel mai important lucru pe care l-am învățat de la Dl Profesor Dragos Pop este că indiferent ce s-ar întampla într-o prezentare să nu folosești cuvantul NU: nu merge, nu merge încă, nu pot, nu am avut timp etc.

Așa că am încercat cât am putut eu de mult să evit să arăt aplicația (nerulabilă), să o prezint prin screenshoturi și prin diagrame și să distrag atenția de la rularea aplicației cât pot eu de mult. Totuși inevitabilul s-a întamplat și Petru Jucovschi m-a întrebat daca pot rula aplicația. Normal că am evitat să zic nu merge și am mutat discuția in market place: că momentan aplicația este în ultima fază de procesare și că urmează să fie publicată în următoarele 48 de ore.

Fix în momentul când nu mai aveam nici o scăpare și ar fi trebuit să arăt aplicația se aude un strigăt din spatele sălii: MERGE!!!! Desigur era Florin care cât am tras eu de timp a făcut aplicația funcțională. The work of a syst admin!

DSC_0039

Mai departe mingea a fost pasată la Bogdan care a reușit să vorbească despre o aplicație în stadiu teoretic atât de convingător și cu atâtea detalii încât aproape că m-a convins și pe mine să o downloadez! Yea, we are the good, bad and especially awesome.

Guys, you rock :) La cât mai multe proiecte împreună!
Leave a Comment

Blog

Recent posts

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other